Wijkblad

Elke laatste week van de maand verschijnt het Ichthusnieuws, en wordt op de laatste zondag van de maand uitgedeeld en daarna gepubliceerd op deze website (zie Ichthusnieuws). Het biedt een meditatie, een maandelijks overzicht van de kerkdiensten en alle informatie met het oog op onze wijkgemeente.
Redactie en kopij: Linda den Butter (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Nieuwsbrief

Iedere zondag voor de dienst wordt er een nieuwsbrief met de meest actuele informatie uitgedeeld. De nieuwsbrief geeft ook de voorzang aan. Deze wordt ook op zaterdag gepubliceerd op deze website (zie Nieuwsbrief). Kopij voor de nieuwsbrief kunt u bij onze scriba indienen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wilt u/wil jij op zaterdag de nieuwsbrief per mail ontvangen? Dit kunt u aangeven in een email naar onze scriba (zie hierboven).

Kerkwijzer

De Kerkwijzer is een uitgave van de Protestantse Gemeente van Noordwijk met daarin gemeentenieuws van alle wijken. Dit blad verschijnt één keer per drie weken. Onze wijkgemeente Ichthus heeft hierin een eigen wijkbericht. Alle kerkdiensten worden vermeld en tevens algemene informatie.

Adres administratie:
Teun Meyvogel
Schoolstraat 59
2202 HE Noordwijk