Adres

Ichthuskerk
Houtkrocht 2
2201 PJ Noordwijk ZH

Klik hier om een routebeschrijving te maken met Google Maps. Vul linksboven (bij A.) het vertrekadres in en klik op de knop 'Routebeschrijving'.

Meer contactgegevens vindt u op de contactpagina.

Routebeschrijving vanuit Utrecht

Ga richting Amsterdam via de A2 naar de A4, langs Schiphol richting Leiden-west neem de afslag naar de A44 bij knooppunt Burgerveen. U volgt de A44 tot aan de afslag  Voorhout, Noordwijk (afslag 6), na de afslag rechtsaf bij de verkeerslichten (het AKZO-gebouw blijft rechts van u liggen). Na de weg gevolgd te hebben (denk aan de flitspaal!), komt u bij een volgend kruispunt met verkeerslichten; u gaat hier rechtdoor. U blijft de weg volgen, onderweg ziet u aan de linkerkant achtereenvolgend een golfterrein, een benzinestation en een FIAT- garage. U gaat onder een viaduct en u neemt de rotonde rechtdoor. Bij het eerstvolgende grote kruispunt gaat u rechtdoor. Bij de voetgangers oversteekplaats gaat u linksaf en na 200 meter zie u het kerkgebouw aan uw rechterhand.

Routebeschrijving via Den Haag

U kunt ook vanuit Utrecht via Den Haag komen. Vanaf het knooppunt Prins Clausplein gaat u richting Den Haag, u rijdt dan op de Utrechtsebaan/A12. Aan het einde van deze weg gaat u bij de verkeerslichten rechtsaf richting Wassenaar. U rijdt alsmaar rechtdoor; u passeert diverse verkeerslichten, deze weg gaat over in de A44. U volgt de A44 tot aan de afslag Voorhout, Noordwijk (afslag 6), na de afslag linksaf bij de verkeerslichten (het AKZO-gebouw blijft rechts van u liggen). Na de weg gevolgd te hebben (denk aan de flitspaal!!!), komt u bij een volgend kruispunt met verkeerslichten; u gaat hier rechtdoor. U blijft de weg volgen, onderweg ziet u aan de linkerkant achtereenvolgend een golfterrein, een benzinestation en een FIAT- garage. U gaat onder een viaduct en neemt de rotonde rechtdoor. Bij het eerstvolgende grote kruispunt gaat u rechtdoor. Bij de voetgangers oversteekplaats gaat u linksaf en na 200 meter zie u het kerkgebouw aan uw rechterhand.

Klik hier om een routebeschrijving te maken