Collectebonnen

Nieuw: Collectebon van €5 en collectebonnen via onze shop. Meer informatie: collectebonnen en giften via iDeal en Collectebon €5

Collectebonnen zijn te verkrijgen via het College van Kerkrentmeesters.
Bestellen kan door overmaken van bedrag, met omschrijving van 'bonkeuze', op (IBAN) rekeningnummer NL16 RABO 0346 8319 97 t.n.v. Kerkbeheer wijk Ichthus Noordwijk.
Bonkeuze, per vel van 20 stuks:

  • € 0,60
  • € 1,00
  • € 2,00
  • € 5,00

Verspreiding vindt plaats via kerkrentmeesters en via de tafel van de welkomstcommissie.
Ook voor het overmaken van giften en eventuele legaten aan het College van Kerkrentmeesters van de wijkgemeente Ichthus te Noordwijk kunt u gebruik maken van het bovengenoemde rekeningnummer. Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met br. A.J. Vos, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Giftaftrek

Om voor aftrek van giften in aanmerking te komen moet de gift gedaan worden aan een instelling met een ANBI-beschikking. De groepsbeschikking voor de Protestantse Kerk kunt u vinden in het ANBI-zoekregister van de belastingdienst. Deze heet "GROEPSBESCHIKKING PROTESTANTSE KERK IN NEDERLAND".

namens het College,
Ad van den Bergh - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.