Uitnodiging voor de Ichthus Kerstmaaltijd 

25 december


Ook dit jaar mogen we u en jou weer uitnodigen voor de Ichthus kerstmaaltijd. Bent u alleen met de kerstdagen, ziet u er elk jaar weer tegenop? Of vind u het gezellig om samen met andere mensen de kerstmaaltijd te gebruiken? U bent van harte welkom! (uiteraard mag u ook iemand meenemen)

Locatie 1e kerstdag

We ontvangen u graag op 1e kerstdag in de Ichthuskerk, Houtkrocht 2, 2201 PJ te Noordwijk. De middag begint om 13.00u en is om ongeveer 16.00u afgelopen. Klik hier voor Adres en routebeschrijving Ichthuskerk.

Haal en brengservice

Bent u moeilijk ter been of is het niet mogelijk zelfstandig naar de Ichthuskerk te komen, dan is er de mogelijkheid van vervoer (regio Noordwijk e/o.). Wij verzoeken u dit aan te geven bij de aanmelding.

Aanmelding

De organisatie stelt het op prijs als u zich aanmeldt, maar mocht u op het laatste moment toch beslissen te komen, dan is dat geen probleem, u bent altijd welkom. Aanmelden kan via het aanmeldingsformulier of via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. De maaltijd is gratis. Wilt u toch een bijdrage geven dan mag dit in de collectebus.

Voor meer informatie kunt u bellen naar 071 - 361 8756.
U kunt ook een aanmelding sturen naar:

Ichthus Kerstmaaltijd
p / a Duinkant 31
2203 NM Noordwijk

Vermeldt u naam, adres, woonplaats en telefoonnummer.